Nova vest
Košarka

Utorak, 14.04.2009.

16:04

Pozvane košarkašice za Univerzijadu

Ženska univerzitetska košarkaška selekcija Srbije počeće 1. juna u Novom Bečeju pripreme za Univerzijadu 2009. najavio je selektor tog tima Slađan Ilić.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

On je rekao da će najstarija košarkašica u toj selekciji imati 23, a najmlađa 20 godina i dodao da je tim, koji će našu zemlju prestavljati na Univerzijadi, dobio punu podršku svih odgovornih ljudi u Savezu.

"Tokom priprema, na kojima ćemo biti zajedno sa mladom reprezentacijom, imaćemo prilke da se uverimo koliko vredimo. Postoji i mogućnost da se, neposredno uoči početka Univerzijade, u našoj zemlji održi i međunarodni turnir", zaključio je Ilić.

Rivali srpskom selekciji u prvoj fazi takmičenja na Univerzijadi biće reprezentacije SAD, Velike Britanije i Francuske. Univerzijada se održava u Beogradu od 1. do 12. jula.

Na spisku selektora ilića nalaze se 24 igračice: Tamara Radočaj, Maja Sćekić, Marina Ristić, Mirjana Beronja, Ivana Ćatić, Tamara Bajić, Jovana Vukoje, Miljana Musović, Tanja Miranović, Dunja Prčić, Nataša Đorđević, Dajana Butulija, Irena Matović, Zorica Mitov, Jelena Šaponjić, Milica Cvetanović, Andja Ivković, Jovana Rad, Iva Roglić, Jela Vidačić, Jelena Čerina, Jelena Radić, Biljana Stjepanović i Marija Žinić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve