Nova vest
Košarka

Subota, 20.12.2008.

15:44

Veseli: U Partizanu zbog Vujoševića

Češki centar Jan Veseli izjavio je da je glavni razlog njegovog dolaska u Partizan trener 'crno-belih' Duško Vujošević.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

U prvom obraćanju medijima od dolaska, Veseli je izjavio da je prezadovoljan dolaskom u Partizan, jer je u Beogradu dobio priliku da igra protiv najboljih timova Evrope.

"Polako ostvarujem san Želeo sam da igram protiv najboljih igrača Evrope i sada to i mogu. Odlučujući faktor mog dolaska u Partizan je Duško Vujošević. Naravno, i činjenica da sam u velikom evroligaškom klubu. Ali, da nema trenera, sve bi bilo mnogo drugačije Dule je strog, ali čovek zna sve o košarci i može da me nauči mnogo o svemu", kaže Veseli za 'Sport'.

Veseli je u Partizan stigao ove godine iz Slovana kao budući naslednik Nikole Pekovića, ali je već ove sezone iskoristio ukazanu priliku i istakao se dobrim igrama.

"Zbog Partizana sam preskočio pripreme seniorske reprezentacije. Završavao sam i školu, što je mnogo teško kada si profesionalni košarkaš. Ima vremena za nacionalni dres. Imam velike planove vezane za Partizan. Ostaću u crno-belom dresu još mnogo godina i znam da ću se radovati brojnim trofejima. A onda NBA liga, što da ne", izjavio je Veseli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve