Nova vest
Košarka

Četvrtak, 24.07.2008.

22:53

'Mečer kup': Košarkaši sa Ukrajinom

Košarkaška reprezentacija Srbije u petak od 15 časova igra sa selekcijom Ukrajine.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Dušan Ivković je ekipu odveo na turnir u Moskvi gde će u duelima sa timovima Ukrajine, Letonije i Rusije moći da vidi koliko trenutno vredi njegova ekipa koja se priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2009.

Pred ovaj izuzetno jak međunarodni turnir, susrećemo se sa dva problema. Prvi je taj što sa kompletnim timom radimo samo dve nedelje i što ćemo se susresti sa veoma kvalitetnim protivnicima bez ijedne odigrane trening utakmice. Drugi problem je to što smo potpuno promenili klimatske uslove i sa 1.200 metara nadmorske visine iz Folgarije, posle veoma napornog puta, kasno sinoć stigli u Moskvu i drastično promenili klimu. Nedostatak utakmica i veliku klimatsku promenu, pokušaćemo da nadoknadimo snagom volje i velikom željom,“ rekao je selektor Ivković.

Na ’Mečel kupu’ košarkaška reprezentacija Srbije igraće sa Ukrajinom (petak, 15.00), Letonijom (subota) i Rusijom (nedelja).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve