Nova vest
Košarka

Nedelja, 13.04.2008.

18:39

Partizan bolji od Vojvodine

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Aktuelni šampioni Srbije, košarkaši Partizana, savladali su Vojvodinu u Novom Sadu u trećem kolu Svislajons Superlige rezultatom 66:60 (16:17, 17:11, 18:16, 15:16). Crno-belima, koji brane šestu uzastopnu titulu, bila je to prva utakmica u Superligi pošto su im mečevi prva dva kola odloženi zbog obaveza u Evroligi.

Najzaslužniji za pobedu Partizana bili su Milton Palasio sa 11 poena, dok su Novica Veličković i Nikola Peković postigli po deset poena. Kod domaće ekipe Goran Bajić i Ivan Paunić bili su najefikasniji sa 12 poena.

U četvrtoj četvrtini košarkaš Vojvodine Ivan Ivanović dobio je tehničku grešku posle čega je Partizan stekao najveću prednost na utakmici od 16 poena. U poslednjem minutu, Novosađani su smanjili prednost na šest poena ali ne i da preokrenu rezultat.

U četvrtom kolu, Partizan dočekuje Vizuru, a Vojvodina gostuje Lajonsima.

Posle tri odigrana kola, na vrhu tabele Svislajons Superlige Srbije nalaze se Crvena zvezda i Hemofarm sa dve pobede i jednim porazom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve