Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 14.01.2008.

20:10

Zvezda u Bolonji za drugi krug

Izvor: Andrijana Žikić

Autor:Andrijana Žikić

Default images

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Italiju, gde će u Bolonji u utorak od 20.30 igrati utakmicu pretposlednjeg kola grupe "F" ULEB kupa sa Fortitudom. U dosadašnjem toku takmičenja, 'crveno-beli' imaju skor od pet pobeda i tri poraza i nedostaje im još jedan trijumf da bi osigurali plasman u narednu fazu takmičenja. U prvom delu u Beogradu Zvezda je deklasirala Fortitudo sa 99:66.

"Očekuje nas još jedna u nizu teških utakmica. Fortitudo Bolonja je dolaskom našeg bivšeg trenera Dragana Šakote znatno popravio svoju igru. Ostvarili su dve pobede u italijanskom šampionatu, izgubili nesrećno od Ostendea u ULEB kupu. Oni će biti oslabljeni neigranje povređenog Dženkinsa, ali raspolažu sa velikim fondom dobrih igrača tako da nam neće biti nimalo lako.

Bolonjezi igraju dobro na svom terenu i imaće veliku podršku svojih navijača. Mi ćemo pokušati da u tako vreloj atmosferi odigramo najbolje što možemo, pružimo što jači otpor i eventualno iznenadimo Fortitudo", istakao je trener Crvene zvezde Stevan Karadžić.

Na put je krenulo istih 12 igrača koji su bili na raspolaganju stručnom štabu u subotnjem duelu sa ekipom Budućnosti. Četrdesetpetominutni maraton izmorio je crveno-bele, koji će pred duel sa Fortitudom imati samo jedan trening, u ponedeljak uveče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve