Nova vest
Košarka

Utorak, 10.07.2007.

11:06

Bez Dragićevića, najavljena 'bomba'

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Samo dan pošto je predsednik FMP Železnika Nebojša Čović najavio da će Zoran Erceg sigurno igrati za selekciju Srbije, selektor Zoran Slavnić je rekao da među reprezentativcima neće biti Tadije Dragićevića. Dragićević je najavio da neće igrati za univerzitetsku selekciju Srbije a Slavnić za 'Sport' izjavio da je krilni centar Crvene zvezde "automatski izbačen" iz državnog tima.

"Dragićević neće snositi nikakve konsekvence osim što će biti izbačen iz obe selekcije," rekao je Slavnić za 'Sport', "Pravda se umorom i ima neke probleme sa klubom. Sve smo uvažili ali od igranja za reprezentaciju nema ništa. To je bila logična, automatska odluka."

Slavnićeva ideja bila je da Dragićević radi sa univerzitetskom selekcijom do 19. jula, i da u sastavu najboljeg tima ostane do kraja, a da, u slučaju da se ne nađe na spisku putnika za Španiju, igra na Univerzijadi u Bangkoku.

Posle 'precrtavanja' Dragićevića sa spiska, selekcija Srbije ima još jednog visokog igrača manje pa beogradski sportski dnevnici najavljuju proširenje spiska.

"Tačno je da ću proširiti spisak, najkasnije do kraja sedmice. Očekujte bombu," rekao je za Sportski žurnal Zoran Slavnić.

Košarkaška reprezentacija Srbije pripreme za Evropsko prvenstvo nastavlja 19. jula kada će se igrači okupiti u SC Kovilovo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

115 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu