Nova vest
Košarka

Utorak, 03.04.2007.

19:40

Jurak napustio Olimpiju

Izvor: Aleksa Gutović

Autor:Aleksa Gutović

Default images

Slovenački košarkaški reprezentativac Goran Jurak napustio danas ljubljanski klub Olimpiju. U saopštenju Olimpije se navodi samo da se klub i igrač "razilaze", dok je 30-godišnji Jurak rekao da odlazi zbog "nesportskog i nelegalnog poteza rukovodstva kluba", kako je okarakterisao dugovanja prema njemu.

"Pošteno sam obavio svoje obaveze prema klubu. Uvek sam se borio svim snagama i ostavio srce na terenu za ekipu, pa me je pogodio nepošten, nesportski i, takodje, nelegalan potez rukovodstva kluba", saopštio je javnosti Jurak.

"Odlazim sa čistom savešću, i gorčinom", saopštio je sada bivši košarkaš Olimpije.

Jurak, koji napustio Olimpiju zbog toga što klub prema njemu nije ispunio ugovorne finansijske obaveze, nastaviće karijeru u Klimamiju iz Bolonje.

"Ekipi želim da osvoji titulu državnog prvaka, a za dobro slovenačke i ljubljanske košarke se nadam da takvi potezi (kluba) neće postati praksa, jer bi to bila pogrešna poruka kvalitetnim igračima, koji žele da igraju u Olimpiji", rekao je Jurak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve