Nova vest
Košarka

Četvrtak, 22.03.2007.

14:16

Dejan Milojević ne igra na EP

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Centar španske Pamese Dejan Milojević potvrdio je da na Evropskom prvenstvu u Španiji neće igrati za reprezentaciju Srbije kako bi potpuno zalečio povređeno koleno desne noge.

"Nažalost, neću moći da igram za reprezentaciju. Ako stigne poziv selektora, biću prinuđen da mu se zahvalim. Jednostavno, nisam u stanju da odgovorim obavezama zbog tih velikih problema sa kolenom. Verujem da ću biti fit za neku narednu akciju", rekao je Milojević za dnevnik Sport.

Selektor srpske reprezentacije Dragan Šakota u Španiji verovatno neće moći da računa ni na centra Nju Džerzija Nenada Krstića, a možda ni na krilo Nju Orleansa Predraga Stojakovića.

Šakota bi, posle odustajanja Milojevića, mogao da ima velikih problema na poziciji krila, pošto je i Vladimir Radmanović iz Los Anđeles Lejkersa izjavio je da će igrati za reprezentaciju samo pod uslovom da dobije zagarantovanu minutažu.

"Desno koleno ne da više... u očajnom je stanju, koleno stalno otiče, a lekari nemaju odgovor. Imam hroničnu upalu opne kolena, ali niko ne zna zbog čega. Sve što igram, igram pod tabletama protiv bolova", dodao je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu