Nova vest
Košarka

Subota, 29.07.2006.

20:28

Domerkant se ženi

Izvor: Ilija Kovačić

Autor:Ilija Kovačić

Default images

Novi selektor Bosne i Hercegovine Nenad Marković dozvolio je reprezentativcu, inače rođenom Amerikancu Henriju Domerkantu da napusti tim na nedelju dana u toku priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i da se oženi.

„Moram da se mnogo zahvalim treneru. Mislim da ćemo sjajno sarađivati. Znam da je bio veliki igrač i očekujem da će isto tako biti uspešan i kao trener“, rekao je Domerkant.

25-godišnji bek trebalo bi da bude glavni igrač reprezentacije. On je prošle sezone igrao za Efes Pilsen, da bi ovog leta potpisao ugovor sa Olimpijakosom.

Reprezentacija BiH se priprema u Vlašiću, a potom se seli u Pulu. Prvi meč kvalifikacija odigraće 31. avgusta protiv Izraela. Domerkant će biti sa timom do 8. avgusta, kada odlazi u Sjedinjene Države na venčanje i sedmodnevni medeni mesec.

Reprezentaciju Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama predstavljaće: Jasmin Hukić, Damir Mršić, Mirza Teletović, Kenan Bajramović, Damir Krupalija, Haris Mujezinović, Elvir Ovčina, Nedžad Sinanović, Esmir Rizvić, Ermin Jazvin, Edin Bavčić, Elmedin Kikanović, Mujo Tuljković, Dino Hodžić, Saša Vasiljević, Siniša Kovačević, Goran Ikonić, Božo Djurasović, Nemanja Gordić, Feliks Kojadinović, Vedran Princ, Aleksandar Šubara, Terel Kesl i Henri Domerkant.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve