Nova vest
Košarka

Petak, 08.07.2005.

12:00

Jereminov u prvom timu Hemofarma

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Košarkaški klub Hemofarm iz Vršca potpisao je četvorogodišnji profesionalni ugovor sa Branislavom Jereminovim, koji je do sada igrao za mlađe kategorije osvajača Goodyear lige.

"Branislav Jereminov ulazi u konkurenciju za mesto plejmejkera u Hemofarmovom seniorskom timu. S obzirom na ono što je do sada pokazao u klubu i reprezentaciji, verujem da je pred njim lepa košarkaška budućnost", rekao je sportski direktor Hemofarma Dušan Kerkez.

Ugovor je potpisan u četvrtak uveče u hotelu "Trim", u kojem se juniorska reprezentacija Srbije i Crne Gore priprema za Evropsko prvenstvo.

Ugovor je potpisan na četiri godine, a Kerkez je istakao da klub ima želju da mu se u sezonama koje dolaze pruži adekvatna šansa i prostor za napredovanje.

Jereminov je 2003. godine osvojio Evropsko prvenstvo za kadete, kao i pet medalja na međunarodnim turnirima na kojima je nastupao sa reprezentacijom. Prošle godine proglašen je za najboljeg kadeta Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve