Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 11.04.2005.

14:00

Đorđević za B92: "Kraj 5. jula!"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jedan od najboljih evropskih košarkaša svih vremena Aleksandar Đorđević i zvanično će se oprostiti od aktivnog igranja 5. jula u Beogradu. Đorđević, trenutno igrač milanskog „Armani Džinsa,“ doputovao je u Srbiju kako bi promovisao novu nagradnu igru Frikoma, čije je zaštitno lice.
Na promociji Đorđević je izjavio je da će na tom meču, koji će biti pod pokroviteljstvom UNICEF-a (čiji je ambasador), učestvovati njegovi nekadašnji saigrači, idoli i prijatelji i da su pripreme za taj meč već u toku.

Nekadašnji reprezentativac SCG rekao je da je psihički bio spreman da se oprosti od "plavog" dresa na ovogodišnjem Evropskom šampionatu u Beogradu, ali da je shvatio da fizički ne bi izdržao sve napore na pripremama.

O planovima u nastavku karijere, beogradskom Maratonu, svojim igrama u novom timu i želji da svoju karijeru završi tamo gde je, što se tiče inostranih klubova, i počeo, šansama "plavih" na EP, odazivanju i neodazivanju igrača na poziv reprezentacije, pročitajte uskoro u temi B92...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve