Nova vest
Košarka

Četvrtak, 11.11.2004.

23:00

Vujošević:"Napravili smo puno grešaka"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Trener Partizana Duško Vujošević izjavio je posle poraza u Madridu od Estudijantesa da su crno-beli velikim brojem grešaka i neuigranošću tima olakšali put vicešampionu Španije do prve pobede u Evroligi:

“Prvo hoću da kažem da je Estudijantes zasluženo pobedio. Mi smo napravili mnogo grešaka, što su naši protivnici iskoristili i iz kontranapada postigli dosta lakih poena. Postoji nekoliko razloga za ovaj poraz. Ne mogu da budem zadovoljan igrom, jedan od razloga je i naša neuigranost, Perović se vratio posle duge pauze, Step je odigrao prvu utakmicu, i naš ključni problem je što nismo uigrani za ovakvo evropsko takmičenje. Igraćemo sigurno znatno bolje, ali u ovom trenutku ova igra nije na potrebnom nivou.Osim Milojevića ne mogu da bude zadovoljan učinkom nikoga od ostalih igrača

Trener crno-belih je potom ocenio rivale i generalno grupu kojoj igraju Estudijantes i Partizan:

Grupa je ujednačena, mislim da je za nijansu slabija od ostalih, posebno od one u kojoj su Panatinaikos i CSKA. Govorimo o nijansama, jer kada je u pitanju Evroliga, sve ekipe su kvalitetne. U svakoj utakmici neće se znati pobednik unapred. Estudijantes je kvalitetna ekipa, ali mislim da ni oni večeras nisu prikazali svoje najbolje lice, mada su sa odredjenim rešenjima napravili dosta problema za naš tim“, rekao je Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve