Nova vest
Košarka

Četvrtak, 25.03.2004.

20:14

Hapoel - Refleks ipak u Tel Avivu?

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Revanš meč polufinala ULEB Kupa izmedju izraelskog Hapoela i beogradskog Refleksa, koji je trebalo da bude odigran u Jerusalimu, najverovatnije će biti održan u Tel Avivu 30. aprila iz bezbednosnih razloga. Prema nezvaničnim saznanjima, odluka o mestu odigravanja utakmice još nije doneta, a očekuje se da to bude u četvrtak ili u petak.

Refleks je tražio od Hapoela i čelnika ULEB Kupa da mu garantuju bezbednost u Izraelu, nakon što je bezbednosno stanje u toj zemlji naglo pogoršano posle ubistva duhovnog vodje radikalne palestinske organizacije Hamas, šeika Ahmeda Jasina.

U Refleksu kažu da iz ULEB-a još nije stigao nikakav zvaničan dopis kojim se tom klubu garantuje bezbednost, ali da je beogradski klub dobio usmene garancije, i od Hapoela i od državnih institucija Izraela.

Zbog pogoršanja bezbednosne situacije u Izraelu, dovedeno je u pitanje odigravanje ove utakmice, a košarkaši Pamese iz Valensije odbili su da putuju u Tel Aviv na meč 4. kola TOP 16 Evrolige protiv Makabija, koja je trebalo da bude odigrana u četvrtak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve