Nova vest
Košarka

Utorak, 23.12.2003.

19:21

Kup R. Koraća: U sredu Lavovi 063 - Mornar

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

U Novom Sadu u sredu uveče počinje finalni turnir Kupa Radivoja Koraća. Za trofej će se boriti devet najboljih ekipa iz SCG, a na startu će snage odmeriti pobednik Kupa Srbije Lavovi 063 i pobednik Kupa Crne Gore – Mornar iz Bara. Meč u hali SPENS počinje u 20 časova i 15 minuta.

Organizatori finalnog turnira preduzeli su sve neophodne mere da ovaj četvorodnevni spektakl protekne u najboljem redu, saopšteno je u utorak na konferenciji za novinare u Novom Sadu.

Finalni turnir će trajati do 28. decembra, biće održan u velikoj sali SPENS-a u Novom Sadu, a nastupiće Crvena Zvezda, Vojvodina, Partizan, Refleks, Lovćen, Budućnost, Hemofarm, Lavovi 063 i Mornar.

"Na svim prilazima dvorani nalaziće se pripadnici SUP-a Novi Sad i obzbedjenja 'Štit', koji će kontrolisati posetioce i sprečiti unošenje nedozvoljenih predmeta, kao što su upaljači, metalni novac, plastična i staklena ambalaža, voće i povrće, svežnjevi ključeva, torbe i rančevi", upozorio je kapetan novosadske policije Dragan Novaković.

Prema njegovim rečima, navijači će u dvoranu smeti da unesu isključivo zastave i šalove bez pomoćnih sredstava, a sva pirotehnika će biti oduzeta.

Novaković je dodao da će po utakmici biti angažovano od 50 do 200 pripadnika obezbeđenja.

On je istakao da će tokom turnira biti uvedena specijalna dežurstva prekršajnog sudije, kome će biti privođeni svi eventualni izgrednici i po hitnom postupku će im biti suđeno na osnovu Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim terenima.

Organizatori turnira su saopštili da su navijači Crvene Zvezde i Partizana dobili po 500 ulaznica za četvrtfinalni duel ove dve ekipe, koji će se odigrati u petak.

Kako je naglašeno, istovremeno je sa komesarima za bezbednost ovih timova dogovoreno da maksimalno povedu računa o bezbednosti i spreče eventualne incidente svojih navijača.

Ulaznice za turnir se od utorka mogu nabaviti na blagajni velike dvorane Spensa, po cenama od 150 dinara za Zapad 2, 250 dinara Zapad 1, parter 300 i istok 400 dinara po takmičarskom danu.

Pojedinačna kupovina je ograničena na 10 ulaznica, uz koje je obavezno pokazati i neki lični identifikacioni dokument.

Četvrtfinalne utakmice na programu su u četvrtak i petak, a sastaju se Hemofarm - Refleks, Budućnost – Lavovi 063/Mornar, Vojvodina - Lovćen i Crvena Zvezda - Partizan.

Polufinalne utakmice su na programu u subotu, a finale će se igrati u nedelju od 17:30 časova.

Svi mečevi, osim finalnog, se igraju u terminima od 18 i 20:15 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve