Nova vest
Košarka

Utorak, 24.06.2003.

09:45

Mitrović za B92: Budućnost zainteresovana za Vesu Petrovića

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ekipa  Budućnosti zainteresovana je za košarkaša FMP-a Veselina Petrovića. U izjavi za  B92, direktor podgoričkog kluba Danilo Mitrović navodi da prepreku ovom transferu predstavlja veliko obeštećenje:

"Zainteresovani smo za angažovanje Petrovića, medjutim prepreku predstavlja veliko obeštećenje koje traži njegov klub. Ne znam, to sada ostaje na Petroviću, ukoliko uspe da smanji visinu tog novčanog iznosa. Zainteresovani jesmo, ali sada sve zavisi od visine obeštećenja".

Mitrović je dodao da bivši bek slovenačke Krke , Amerikanac Matis koji je na probi proveo tri dana, neće potpisati ugovor jer nije zadovoljio , kao i da je prioritet kluba angažovanje stranog centra:

"Mi ćemo sigurno dovesti još nekog stranca na probu.Imamo problem visokog centra «petice» a ponuda na našem tržištu nije tako velika. Najviše ćemos e angažovati po tom pitanju ovog leta, jer mi igrače koje ne poznajemo ne uzimamo, već svi dolaze na probu u Podgoricu. Onaj koji bude zadovoljio ukuse trenera pojačaće naš tim", rekao je Mitrović za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve