Brajant je pre dve godine "osetio" da će Jokić biti MVP

Legenda NBA lige Kobi Brajant pre dve godine predvideo je da će Nikola Jokić postati MVP.

Izvor: B92

Sreda, 09.06.2021.

00:17

Brajant je pre dve godine
Foto: Profimedia

Denver se 2019. prvi put plasirao u plej-of u Jokićevoj eri, a u prvoj rundi je ispao od Portland Trejlblejzersa.

Tada je Brajant postavio pred Jokića nimalo lak izazov, da postane MVP.

"Kobi Brajant je dao izazov Nikoli Jokiću da izađe na teren i postane MVP. Ovo je zanimljivo iz nekoliko razloga. Prvo, Jokić je sada prvi favorit za to priznanje i ludilo je što je Kobi to video pre dve godine, pre nego što je Jokić igrao plej-of utakmicu", podsetio je na to pre nekoliko meseci NBA novinar Adam Mares.

Iako je u NBA došao na mala vrata, kao tek 41. pik, pri dnu druge runde, a u trenutku kada je biran na TV programu je išla reklama za brzu hranu.

Iako je stigao iz zemlje Amerikancima poznate tek zbog ratova iz devetesetih godina, iako je za NBA ali i pojmove profesionalnog sporta bio fizički "antisportista", momak iz Sombora je zvanično postao najbolji košarkaš na planeti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: