Kakva ludnica – Anunobi trojkom u poslednjoj sekundi srušio Boston! VIDEO

Košarkaši Toronto Reptorsa su rezultatom 104:103 pobedili Boston Seltikse u trećem meču NBA plej-ofa druge runde.

Izvor: SN

Petak, 04.09.2020.

08:00

Kakva ludnica – Anunobi trojkom u poslednjoj sekundi srušio Boston! VIDEO
hoto by Douglas P. DeFelice/Getty Images

Toronto je otvorio meč serijom 10:3 na krilima sjajnog Kajla Laurija, ali je to samo "razljutilo" Seltikse koji su im u prvoj deonici ubacili čak 33 poena.

Kemba Voker je igrao toliko dobro da se na momente činilo da uopšte ne može da promaši i u prvoj četvrtini je već imao 17 ubačenih poena.

Posle se probudio i Džejlen Braun pa su izabranici Breda Stivensa stigli do dvocifrene prednosti na poluvremenu i delovalo je kao da će samo "kruzirati" ka prednosti od 3-0 u drugoj rundi Istoka.

Ipak, Lauri i Vanvlit su bili veoma dobri i kažnjavali svaki put kada bi igrači Bostona išli "ispod bloka", pa se jako loša partija Paskala Sijakama nije toliko osetila i u poslednju deonicu smo ušli sa 80:76 u korist Seltiksa.
Toronto dolazi do preokreta već na startu poslednjeg dvanaestominutnog perioda, ali Boston im nije dozvolio da se dugo zadrže u vođstvu pa smo tokom narednih 5 minuta uglavnom gledali rezultatsku klackalicu.

Džejson Tejtum i Džejlen Braun su još jednom bio sjajan i pogađali kada god je bilo potrebno, pa su Seltiksi u neizvesnoj završnici uspeli da slome Toronto, iako je Vanvlit pogodio jako težak šut za 101:101 na 10 sekundi do kraja.

Pre nego što je vreme isteklo, Kemba Voker šalje sjajan pas bez gledanja ka Tajsu, koji neometano zakucava i donosi Bostonu preokret 103:101, na 0.5 sekundi do kraja, da bi Toronto tražio tajm aut, a Anunobi trojkom iz kornera doneo pobedu 104:103 i ostavio Toronto u životu!

Najefikasniji pojedinac bio je Kemba Voker sa 29 poena, 19 je dodao Braun, a 15 Džejson Tejtum. Na drugoj strani, 31 poen imao je Lauri, 25 Vanvlit, Siakam 16, a heroj Anunobi 12.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: