Jokić: Ko god da je protivnik – ne odustajemo

Srpski centar Nikola Jokić rešio je sedmi meč protiv Juta Džeza.

Izvor: B92

Sreda, 02.09.2020.

05:07

Jokić: Ko god da je protivnik – ne odustajemo
Photo by Mike Ehrmann/Getty Images

Postigao je 30 poena, a imao je i 14 skokova i 4 asistencije.

Šut za vođstvo i poslednji koš na utakmici postigao je Jokić preko Gobera.

Majk Konli je promašio šut za pobedu, posle promašenog polaganja Krega u kontri.

"Nismo odustajali i dobro je da smo pobedili na ovoj utakmici. Majk je imao otvoren šut i dobro je što nije ušao. Mislio sam da će ići na polaganje", jasan je Jokić.

Marej je odigrao nešto slabiju utakmicu, pošto je ubacio 17 poena, uz šut iz igre 7/21.

"Džamal je bio fenomenalan tokom cele serije. Nisam mogao da dopustim da izađe na parket i 'umre'. Kada mu ne ide, ja sam tu. Ja sam njegov partner i moram da mu uvek pomažem, kao što on meni pomaže, kao što mi je pomogao u prošloj utakmici. Moramo uvek da budemo na visokom nivou".

Bila je ovo teška serija, ali uskoro počinje naredna, pošto Nagetsi imaju samo jedan dan odmora pre nego što počnu polufinale Zapada protiv Klipersa.

"Utakmicu po utakmicu smo sve bolje igrali, svaka je bila drugačija. Rekao sam da će ovo biti izuzetno interesantna serija i bila je. Srećom, mi smo pobedili.

Sada samo moramo da nastavimo da igramo, nemamo šta da izgubimo, nikada nećemo odustati, koliko god da je jak i težak protivnik", zaključio je srpski centar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: