Dončić izvrnuo zglob, pa došao do tripl-dabla – Lenard doneo Klipersima 2-1!

Košarkaši Dalas Meveriksa izgubili su od Los Anđeles Klipersa 130:122 i ekipa iz "grada anđela" povela je 2-1 u seriji.

Izvor: PT

Subota, 22.08.2020.

08:12

Dončić izvrnuo zglob, pa došao do tripl-dabla – Lenard doneo Klipersima 2-1!
Photo by Ashley Landis-Pool/Getty Images

Klipersi su utakmicu prelomili u drugoj četvrtinu, a potom i u trećoj dobivši ova dva perioda igre sa 79:61.

Srpski košarkaš Boban Marjanović na terenu je proveo svega deset minuta i za taj period ostvario je učinak od tri poena, dva skoka i jedne asistencije.

Luka Dončić došao je do novog tripl-dabla, međutim utakmicu je obeležila njegova povreda zgloba koja na sreću nije ozbiljnije prirode.

Slovenac je izvrnuo zglob u toku meča i nakon što je otišao u svlačionicu na pregled, uspeo je da se vrati na teren. Ipak, Luka je imao slabu utakmicu, šutirao je 4/14 i na kraju je završio sa 13 poena, 10 skokova i 10 asistencija.

Fenomenalan meč za Mevse odigrao je Kristaps Porzingis. Letonac je postigao 34 poena i uz to je imao 13 skokova, međutim to je bilo nedovoljno da bi se pobedili Klipersi. Porzingisa su pratili Hardavej junior i Burk sa po 22 poena.

Ponovo fenomenalan u pobedi Klipersa bio je Kavaj Lenard. "Kandža" je pravi lider i za 39 minuta ubacio je 36 poena i uz to je imao devet skokova i osam asistencija.

Potpuno je podbacio Pol Džordž (11 poena, 3/16 iz igre), a hrvatski košarkaš Ivica Zubac imao je 15 poena i šest skokova.

Četvrti meč između Klipersa i Meveriksa igra se u nedelju od 21-30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: