"Za poređenje s Dankanom je rano, Nikola je veličanstven"

Greg Popovič, trener San Antonio Sparsa, još jednom je pohvalio igru Nikole Jokića u plej-ofu prve runde Zapadne konferencije.

Izvor: PT

Nedelja, 28.04.2019.

13:13

Photo by Ronald Cortes/Getty Images

Srpski košarkaš ostvario je tripl-dabl u odlučujućem, sedmom, meču protiv Sparsa i tokom cele serije igrao je na neverovatnom nivou.

Svaki put kada se obraćao medijima Popovič je imao samo pozitivne reči za Jokića, pa je tako bilo i ovoga puta, iako je, kako kaže, "već deset puta je pričao o njemu".

"Za poređenje sa Timom malo je rano, a o Nikoli sam pričao već 10 puta. Neću vam ja pisati novinske članke, imate kod kolega napisano šta mislim o njemu. On je veličanstven, veličanstven igrač", rekao je Popovič o Jokiću.

Jokić je u sedmom meču imao 21 poena, 15 skokova i deset asistencija, a tokom sedam utakmica prosečno je beležio 23 poena, 12 skokova i devet asistencija.

Nagetse sada očekuje duel u polufinalu sa Portlandom, a raspored utakmica možete pogledati OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: