Trojka Ogastina – muk u Torontu! VIDEO

Trojkom Di Džeja Ogastina Orlando Medžik je ostvario senzacionalnu pobedu u gostima Torontu, na startu plej-ofa NBA lige.

Izvor: SV

Nedelja, 14.04.2019.

09:03

Trojka Ogastina – muk u Torontu! VIDEO
Tanjug/Frank Gunn/The Canadian Preš via AP

Druga najbolja ekipa Istočne konferencije nije uspela da opravda ulogu favorita i poražena je sa 104:101.

Presudni momenat se dogodio na nešto više od tri sekunde do kraja utakmice, pri nerešenom rezultatu, kada je Ogastin iskoristio blok Nikole Vučevića, pobegao koji metar Marku Gasolu i ubacio šut za pobedu svoje ekipe.

Upravo je omaleni plejmejker bio najefikasniji u timu Medžika, ubacio je 25 poena, a pored njega istakao se još samo Evan Furnije, sa 16, dok su još petorica bili dvocifreni.

Na drugoj strani, Kavaj Lenard je upisao 25 poena, Paskal Sijakam je dodao poen manje, a Fred VanVlit je zabeležio 14 poena.

Podbacio je Kajl Lauri – za skoro 34 minuta se nije upisao u strelce, iz sedam upućenih šuteva, uz dva slobodna bacanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: