Bogdanović briljirao u Hjustonu, "vanzemaljac" Harden srušio Kingse

Košarkaši Sakramento Kingsa poraženi su na gostovanju od Hjuston Roketsa rezultatom 119:108.

Izvor: PT

Nedelja, 31.03.2019.

01:15

Bogdanović briljirao u Hjustonu,
Tanjug/ AP Photo/Eric Christian Smith

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović odigrao je jednu od najbolju utakmica u NBA karijeri, dok Nemanja Bjelica nije igrao na ovom susretu.

Nekadašnji košarkaš Partizana bio je veoma blizu tripl-dabla, pošto je za 35 minuta ostvario učinak od 24 poena (8/14, 5/7 trojke), devet skokova i osam asistencija.

Kod Hjustona neverovatnu partiju odigrao je Džejms Harde, koji je imao tripl-dabl od 50 poena – na kraju je imao 50 poena, 10 skokova i 10 asistencija, uz 13/30 igre, trojke 7/22.

Od starta pa do kraja utakmice Kingsi su bili u igri za pobedu u Teksasu, međutim u poslednjih nekoliko minuta su poklekli i Roketsi su zabeležili 49. pobedu u sezoni.

Bogdanović odlično je otvorio utakmicu, u prvom poluvremenu je bio veoma raspoložen, gotovo sve što je uputio ka košu je prošlo kroz obruč i imao je učinak od 18 poena, šest skokova i šest asistencija. U drugom periodu igre nije forsirao, a čini se da je trebalo, pošto je bio najraspoloženiji. Dugo je bio bez poena, a onda kada je krenuo da ih postiže bilo je već kasno. Na krilima Hardena, Roketsi su došli do važne pobede.

Pored "Brade" sjajan duel odigrao je i 24 poena i 15 skokova, Kris Pol je imao 22 poena, pet asistencija i četiri ukradene lopte, dok je Erik Gordon postigao 17. U poraženom sastavu Begli junior došao je do učinka od 20 poena i 12 skokova, Hild je imao 21, a Foks 18. Podbacio je Herison Barns sa svega osam poena.

Roketsi imaju skor 49/27, a Kingsi 37/39.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: