Urnebesno – Kreg 33, a Jokić "samo" tri para patika u ormanu VIDEO

Na društvenoj mreži Tviter nalog koji se bavi samo patikama "Bleacher report Kicks" podelio je smešan video u kojoj glavnu ulogu ima Nikola Jokić.

Izvor: PT

Četvrtak, 14.02.2019.

19:30

Urnebesno – Kreg 33, a Jokić
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Srpski košarkaša poznat je po skromnosti, a ova situacija još jednom je potvrdila reči njegovih saigrača.

Na snimku se vidi kako košarkaš Denvera Tori Kreg pokazuje svoju kolekciju patika u ormanu. Igrači dosta vode računa o tome koje patike nose, pa tako kod Krega možete videti razne modele.

Njegov orman je prepun i kada je Jokić, verovatno tek istuširan, video to zaprepastio se i zbog toga je morao da pokaže i svoju kolekciju. U ormariću srpskog igrača možete videti "samo" tri para patika što je izazvalo smeh u svlačionici Denvera.

Komentari na ovaj video su sjajni i svi govore o tome kako je Jokić ostao isti i posle potpisivanje maksimalnog ugovora. "Jokić je nacionalno blago", "Jokić je veoma smešan", "Upravo ovo sam očekivao od njega", "Volim Jokića", samo su neki od kometara.

Podsećamo, Jokić je leta prošle godine potpisao najunosniji ugovor u istoriji srpskog timskog sporta – 148 miliona za pet godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: