Krenulo je – Šarlot poslao Hauarda u Bruklin!

Šarlot Hornetsi odlučili su da trejduju Dvajta Hauarda u Bruklin Netse, u zamenu za Timofeja Mozgova, dva pika druge runde i novac.

Izvor: B92

Sreda, 20.06.2018.

16:30

Krenulo je – Šarlot poslao Hauarda u Bruklin!
Foto: Getty Images

Ovu informaciju saopštio je novinar ESPN Adrijan Vojnarovski i zvanično nova sezona trejdova može da počne.

Hornetsi žele da se reše velikih ugovora, a prvi je 'nastradao' Hauard kojem je ostala još jedna godina ugovora vrednog 24 miliona dolara.

Međutim, oni su za njega dobili Timofeja Mozgova koji će u naredne dve godine zaraditi 30 miliona (15 po sezoni). Napravili su mesta u 'seleri kepu' za ovu godinu, ali će i naredne imati ugovor ruskog košarkaša.

Ono što oni najviše vrednuju u ovim trejdu jesu dva buduća pika druge runde. Pikovi su sa ovog drafta i iz 2021. godine.

Sa druge strane, Bruklin će narednog leta, kada Dvajtu istekne ugovor, imati prostora za dva maks ugovora i tada će verovatno pokušati da dovede neku zvezdu u tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: