LBJ: Džordanov rekord? Brže je rešavao od mene

Najbolji košarkaš Klivlend Kavalirsa Lebron Džejms odigrao je protiv Detroita svoju 180. utakmicu u plej-ofu NBA lige.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 21.04.2016.

09:40

LBJ: Džordanov rekord? Brže je rešavao od mene
Photo by Jason Miller/Getty Images

Džejms je u trijumfu nad Pistonsima sa 107:90 stigao do novog jubileja prestigavši legendarnog Majkla Džordana koji je odigrao meč manje.

Kavsi sada vode 2-o u seriji, ’Kralj’ je u drugom meču predvodio je svoj tim sa 27 poena (12-18 iz igre), 6 skokova i 3 asistencije, ali je pre početka imao zanimljiv komentar.

„To znači da je on ’završavao’ serije u plej-ofu pre mene“, odgovorio je Lebron na pitanje koliko mu znači što je u 13. sezoni preskočio Džordana koji je u 15 navrata stizao do doigravanja.

„U ovom trenutku se ne koncentrišem na to, o rekordu možemo kasnije. Trenutno imam mnogo toga važnijeg o čemu razmišljam, a ta informacija mi stoji u ’malom mozgu’. Imao sam sreće da budem zdrav i deo dve sjajne organizacije koje su mi omogućile da igram plej-of i stignem do 180 utakmica. To je testament moje radne etike i onoga što sam davao tim klubovima, zbog čega sam mogao da igram i posle regularnog dela sezone sa njima“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: