Medžik: Kobi da se povuče ako…

Legendarni košarkaš Los Anđeles Lejkersa Medžik Džonson poručio je Kobiju Brajantu da bi trebalo da se povuče ovog leta ako klub ne dovede veliko pojačanje.

Izvor: JT

Sreda, 11.02.2015.

22:20

Default images
Beta/AP Photo/Jonathan Bachman, File

Lejkersi u poslednje tri sezone ne liče na sebe, jedan od problema su Brajantove povrede, a drugi nezainteresovanost za dešavanja na tržištu.

Džonson je početkom sezone rekao da će prestati da kuka zbog dešavanja u Lejkersima i to je trajalo tri meseca, a sada želi da baš Brajant izvrši pritisak na potpredsednika Džima Basa.

Verujem da bi Kobi trebalo da ode kod Džima i kaže mu: ‘Slušaj, ako ne dovedete neke od ovih slobodnih agenata, ja neću igrati sledeće sezone”, rekao je Džonson.

Na pitanje da li bi savetovao Brajanta da se povuče ako Lejkersi ne dovedu neku veliku zvezdu tokom predstojećeg leta, Džonson je rekao:

Neko to mora da kaže, jer ako se vrati i na raspolaganju ima isti nivo talenata, doći će isti rezultati. Kobi, izvrši pritisak na Džima i reci mu: ‘Moraš da mi dovedeš pomoć, da bi to mogla da bude sjajna sezona za Lejkerse i mene, biće mi poslednja, i posle mogu mirno da se povučem”.

Brajant ima još jednu godinu ugovora sa Lejkersima, a ovu je završio prerano zbog povrede ramena. Slično je bilo i tokom prethodne dve, samo što su drugačije povrede bile u pitanju.

Džonson je takođe istakao da Bas misli da može sve da uradi sam, ali da to ne može, već da bi trebalo da posluša ljude koji imaju iskustvo.

Džim pokušava sve da uradi sam da bi svima dokazao da je njegov otac doneo pravu odluku time što mu je dao tu poziciju. Ni sa kim se ne konsultuje, a neki ljudi bi mogli da mu pomognu da ostvari svoje ciljeve i snove i dođe do šampionskog prstena. Da Džim dođe kod generalnog menadžera Miča Kupčaka i kaže mu da je on glavni, to bi bilo mnogo bolje za Lejkerse. Mič zna šta radi, on je sjajan, on je pametan i vredan, da ne pominjemo da je na svakom treningu. Sigurno je da će imati dobrog pika na draftu, to bi uz velikog slobodnog agenta bila sjajna kombinacija. Ako se to ne desi ovog leta, gotovi smo”, poručio je Džonson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: