Može li Blat da vodi Kavalirse?

Čelnici Klivlend Kavalirsa zabrinuti su zbog igara na startu sezone, a kao odgovornog vide trenera Dejvida Blata.

Izvor: AK

Ponedeljak, 29.12.2014.

19:50

Default images

U njegovoj debitantskoj NBA sezone Blat sa Kavsima ima skor 18-12, iako u timu ima tri superstara LeBrona Džejmsa, Kevina Lava, Kajrija Irvinga.

Kavse je posebno zabrinuo sramotan poraz od jednog od najgorih timova lige Detroit Pistonsa sa 103:80, u nedelju uveče. Kako prenosi ESPN, čelnici dovode u pitanje Blatovu sposobnost da dopre do tima.

Ističe se da je zabrinjavajuća reakcija igrača na parketu na Blatovo vođstvo ekipe, a i sam trener je istakao da je tim izgubio energiju i takmičarski duh.

Ono što se posebno naglašava kao loše u igri Kavsa je odbrana, pa se postavlja pitanje koliko igrači slušaju 55-godišnjeg trenera rodom iz Bostona, koji je ime stekao u Evropi.

Vlasnik Kavalirsa Den Gilbert je prethodnih godina pokazivao da mu nije problem da menja trenere, pa se tako odrekao Majka Brauna kojem je bio ostalo tri godine u ugovoru.

Kavalirsi će do kraja 2014. odigrati još dva meča, sa drugim timom Istoka Atlantom i iznenađujuće konkurentnim Milvokijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: