Braunov pomoćnik Vudson trener Hoksa

Izvor: B92, ESPN

Utorak, 06.07.2004.

18:21

Default images

Novi trener Atlanta Hoksa biće dosadašnji asistent Lerija Brauna u Detroit Pistonsima Majk Vudson.

Kako prenosi ESPN, Vudson je postigao dogovor sa GM-m kluba Bilijem Kingom pošto je bio prvi izbor nove devetočlane grupe vlasnika Hoksa.

Prema istom izvoru Vudson je potpisao četvorogodišnji ugovor i tako popunio klupu koja je bila upražnjena još od 6.maja kada je otrušten Teri Stots.

Tim iz Džordžije je prošlu sezonu završio skorom 28-54 i tako zaokružio petogodišnjicu odsustva iz plej ofa.Medjutim, majstorskim manevrima u nekoliko trejdova King je oslobodio klub nekoliko teških ugovora i stvorio uslove za novi svež početak Hoksa.

Vudson je kao prvi pomoćnik Brauna već nekoliko godina na meti više klubova koji su bili voljni da mu pruže šansu da vodi jedan tim. Samo u poslednje dve godine Vudson je bio prvi kandidat za mesto trenera u Torontu i Filadelfiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: