Nova vest
Košarka

Utorak, 03.09.2019.

12:06

Ne pomažu Dubljević i Vučević – Crna Gora izgubila i od Novog Zelanda

Košarkaši Crne Gore poraženi su od Novog Zelanda 93:83, u drugom kolu grupe F Svetskog prvenstva u Kini.

Izvor: PT

Autor: PT

Ne pomažu Dubljević i Vučević – Crna Gora izgubila i od Novog Zelanda
Foto: FIBA

Izabranici Zvezdana Mitrovića, koji je isključen u prvom poluvremenu, sada imaju samo teoretske šanse da se plasiraju u drugu fazu Mundobasketa.

Crnoj Gori je potrebno da Brazil i Novi Zeland izgube od Grčke u poslednja dva kola, i da oni ubedljivo savladaju Brazilce u četvrtak.

Posle razočaravajućeg meča protiv Grčke, "sokolovi" ni ovoga puta nisu odigrali na nivou i sva je prilika da ih očekuje borba od 17. do 32. mesta.

Tokom većeg dela meča gledali smo egal igru, Crna Gora je uspela u trećoj četvrtini da preuzme kontrolu, ali je u poslednjoj deonici potpuno podbacila.

Novi Zeland je četvrti kvartal igre dobio rezultatom 27:18 i tako i dalje ostao u borbi za plasman dalje.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Kori Vebster sa 25 poena, Isak Fotu je ubacio 20, dok je Taj Vebster imao 11 poena, četiri skoka i pet asistencija.

Nikola Ivanović predvodio je Crnu Goru sa 18, Nikola Vučević je imao 15 i devet skokova, dok je Dubljević ostvario dabl-dabl, 13 poena i 13 skokova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

107 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve