Nova vest
Fudbal 12

17.5.2024.

22:05

Mitrović u 100. minutu razbesneo Ronalda – protiv Srba kao bos po trnju! VIDEO

Al Nasr i Al Hilal su dugo bili glavni i jedini konkurenti za osvajanje titule u Saudijskoj Pro ligi, a na kraju su Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savićbili ti koji su slavili.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

U prethodnom kolu su i matematički osigurali osvajanje prvenstva, te međusobni derbi ova dva tima u 32. kolu nije imao rezultatski značaj.

Ipak, i jedni i drugi su izašli u najjačim sastavima, a na kraju je još jednu pobedu, psihološku, ne i rezultatsku, ostvario Al Hilal, pošto je izjednačio u 100. minutu i izvukao remi protiv Al Nasra rezultatom 1:1 (1:0).

Izjednačujući gol dao je Aleksandar Mitrović, golom iz penala u 100. minutu, čime nije pružio Kristijanu Ronaldu ni mrvu radosti u ovoj sezoni.

Al Nasr je vodio, praktično, 99. minuta, i to tako što je vodeći gol dao već u prvom minutu. Tada je Kristijano Ronaldo asistirao Otaviju, a on zatresao mrežu.

Srpski reprezentativci su od starta bili na terenu i obojica su proveli svaki minut na terenu.

Mitrović je do same završnice i nadoknade bio malo zapažen, dok je SMS u dva navrata mogao do pogotka, jednom sa distance, a drugi put glavom sa oko 11 metara, ali nije uspeo da izjednači rezultat.

Na kraju je meč završio sa javnom opomenom zarađenog u 63. minutu.

Najbolju šansu za Hilal imao je Majkl u 74. minutu, ali je golman David Ospina odbranio njegov šut.

Kristijano Ronaldo je šanse promašivao u 10. i 12. minutu, dok je najbolju šansu za 2:0 imao Abdulah Al Kaibari u 81. minutu, ali je pogodio stativu.

Kazna za to je stigla u devetom minutu nadoknade, kada je dosuđen penal koji je Mitrogol pretvorio u krajnjih 1:1.

Podeli:

Komentari 12

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 12

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu