Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.03.2024.

14:51

Salah se oporavio, ali izazvao ljutnju Egipćana

Napadač Liverpula Mohamed Salah oporavio se od povrede zadnje lože.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Salah se oporavio, ali izazvao ljutnju Egipćana
Foto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Egipćanin se u utorak pojavio na treningu "crvenih" što jasno govori da će biti u konkurenciji da u četvrtak počne meč sa Spartom iz Praga u osmini finala Lige Evrope.

Salah se vratio na teren samo dan pošto je Fudbalska federacija Egipta uložila žalbu da nisu uspeli da ga kontaktiraju oko boravka u kampu reprezentacije u Abu Dabiju.

Iz Liverpula su tražili od Egipćana da naprave izuzeće i da Salah ne bude deo tima za prijateljski meč sa Novim Zelandom.

Čelnici FA Egipta su to odbili, potom su pokušali da kontektiraju Salaha u želji da preko doktora nacionalnog tima Mohameda Abu El-Ele utvrde o kakvoj povredi se kod njega radi.

Salah se vratio na trening u pravi čas po Liverpul koji u nedelju u derbiju Premijer lige očekuje možda i ključni meč u brobi za titulu u Premijer ligi.

U Liverpulu smatraju da je sa njegovim stanjem potrebno da mu se da manji broj minuta kako bi se izbeglo obnavljanje povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu