Nova vest
Fudbal

Petak, 23.02.2024.

23:19

Čeferin: Radujem se što će naredni Kongres UEFA biti održan u Beogradu

Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksander Čeferin doputovao je u u još jednu posetu Fudbalskom savezu Srbije.

Izvor: A.S.

Autor: A.S.

Čeferin: Radujem se što će naredni Kongres UEFA biti održan u Beogradu
Foto: FSS

Iskoristio priliku da istakne koliko je za ceo region važno što će se naredni sastanak najvišeg tela UEFA održati upravo u Beogradu.

"Uvek se osećam lepo u vašem gradu i mnogo se radujem što će naredni Kongres UEFA biti održan u prestonici Srbije. Kako ja to volim da kažem, na našim prostorima”, rekao je predsednik UEFA.

Njega je dočekala delegacija FS Srbije na čelu sa predsednikom Draganom Džajićem, potpredsednikom Branislavom Nedimovićem i generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem.

"Gostoprimstvo srpskog saveza i srpskog naroda nikada nisu bili upitni. Već sada sam siguran da će organizacija Kongresa UEFA biti na najvišem mogućem nivou. Svaki put kada dođem u Beograd uverim se da su kapaciteti sve veći i veći. Za delegate je mnogo važno što je hotel povezan sa centrom u kome će se održati Kongres i to znatno olakšava kompletan proces logistike i organizacije događaja”, zaključio je Čeferin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu