Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.02.2024.

15:30

Tuča sa Bugarima prekinula Zvezdinu "generalku" – Milojević povukao ekipu VIDEO

Poslednja utakmica fudbalera Crvene zvezde protiv Boteva iz Vrace nije završena, zbog opšte tuče koja je izbila u 67.minutu.

Izvor: B92

Autor:B92

Tuča sa Bugarima prekinula Zvezdinu
Foto: FK Crvena zvezda

Zvezda je do tog trenutka imala prednost od 2:1, dva puta se u listu strelaca upisao Šerif Endiaje, a odlučeno je da se poslednja 23 minuta susreta ne odigraju.

Do sukoba je došlo u 67. minutu kada je Uroš Spajić grubo startovao nad Barbosom, koji je tada krenuo fizički da se obračuna sa igračem Zvezde.

Tada su uletele su klupe oba tima na teren da razdvoje igrače, a fudbaler Boteva udario je Spajića po licu, nakon čega je trener Vladan Milojević povukao tim sa terena.

Fudbaleri Crevene zvezde poveli su već u osmom minutu, kada je Šerif Endiaje pogodio mrežu na asisteniju Jovana Šljivića.

Bugarski tim igrao je ofanzivno i želeo gol, a to im se isplatilo u 37. minutu, kada je Barbosa sa ivice šesnaesterca poslao loptu posle dodavanja Budinova sa levog boka. Šutirao je u donji levi ugao i bio je precizan za 1:1.

Samo pet minuta trajalo je izjednačenje, bi Endiaje novim golom u 42. minutu doneo prednost crveno-belima i konačan rezultat drugog poluvremena.

U nastavku nismo videli neke velike šanse, nešto sporije su fudbaleri Zvezde ušli u drugo poluvreme, pa smo prvu konkretniju priliku videli u 61. minutu kada je posle kornera Kange, lopta nakon odbitka došla do Nedeljkovića, koji je sa desetak metara uhvatio volej, ali šutirao tik preko prečke.

Meč je prekinut pri rezultatu 2:1 u 67. minutu, s obzirom da je zbog sukoba Spajića i Barbose na terenu odlučeno da se utakmica ne nastavlja kako ne bi došlo do dalje eskalacije.

Šampion Srbije je do sada imao četiri provere, te ostvario maksimalan učinak.

Crveno-beli su slavili nad Hlorakom (3:2), Zalaegersegom (1:0), Spartakom (3:1) i Mladosti (2:0).

Zvezda će prvi zvanični meč u novoj godini imati protiv Voždovca, 10. februara na "Marakani".

Tok meča mogli ste da pratite u LIVEBLOGU B92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu