Nova vest
Fudbal

Sreda, 31.05.2023.

16:21

Vilijam Saliba odbio da produži ugovor sa Arsenalom

Fudbaler Arsenala i francuski reprezentativac Vilijam Saliba odbio je ponudu da produži ugovor sa londonskim klubom, prenosi britanski Dejli mejl.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Vilijam Saliba odbio da produži ugovor sa Arsenalom
EPA-EFE/Vince Mignott

Saliba (22) je ove sezone bio jedan od najboljih igrača londonskog kluba, koji je na kraju završio na drugom mestu na tabeli Premijer lige iza Mančester sitija.

Francuski fudbaler je zbog povrede propustio finiš sezone. Londonski klub je odlučio da nagradi Salibu novim ugovora zbog d obrih igara

Francuski fudbaler trenutno nedeljno zarađuje 50.000 evra u londonskom klubu. Arsenal je planirao da ponudi Salibi višegodišnji ugovor po kojem će zarađivati 150.000 evra.

Međutim, Saliba je saopštio čelnicima kluba da nije zadovoljan ovom ponudom, pošto želi znatno veću platu.

Britanski mediji navode da je Saliba dobio ponudu Pari Sen Žermena, ali će Arsenal u narednih nekoliko nedelja pokušati da napravi dogovor sa francuskim fudbalerom, koji ima ugovor do 30. juna 2024. godine.

Saliba je stigao u Arsenal 2019. iz Sent Etjena za 30 miliona evra, a ove sezone odigrao je 33 meča u svim takmičenjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve