Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.01.2023.

10:39

Di-džej Đibril želi da se vrati iz penzije zbog 4 gola

Legendarni francuski napadač Đibril Sise želi da se vrati iz penzije, a razlog je ukupan broj golova koje je da dao u Francuskoj ligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Di-džej Đibril želi da se vrati iz penzije zbog 4 gola
Foto: Profimedia

Fale mu još četiri pogotka do ukupno 100.

Sise je u Francuskoj igrao za: Okser, Olimpik Marsej i Bastiju i postigao ukupno 96 golova.

Prilikom gostovanja na francuskoj televiziji "Kanal plus", priznaje da i dan danas žali što nije došao do jubilarnog broja pogodataka.

"Još četiri gola mi fali do 100 u Francuskoj. Ako postoji klub koji je zainteresovan, neka mi se javi, spreman sam da igram besplatno", rekao je Sise.

Legendarna "devetka" traži šansu u bilo kom klubu samo još četiri puta da zatrese mežu.

"Osećam kao da nisam završio posao, nedostaju mi ta četiri gola. Znam da možda to nije presudno, ali živim sa tim svakog dana. Naravno da pričam o fudbalu sa ljudima i onda kada me neko pita da li se sećam nekog gola, kada čujem tu reč gol, onda se setim da mi četiri fale do 100. Zvuči ludo, znam, ali je to moja opsesija"
, zaključio je Sise.

Napadač koji je prepoznatljiv po "ludim" frizurama u karijeri je igrao za: Liverpul, Masrej, Sanderlend, Panatinaikos, Lacio, Krasnodar, Iverdon, a karijeru je završio u američkom klubu Panatinaikos Čikago.

Za reprezentaciju Francuske je odigrao 41 meč i postigao devet golova.

Inače, po završetku karijere postao je di-džej i napravio žurku u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu