Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.01.2023.

19:22

Vojvodina dobila pojačanje iz Žalgirisa

Fudbalski klub Vojvodina jači za još jednog fudbalera, pošto je ugovor sa „starom damom“ potpisao dosadašnji član Žalgirisa Nemanja Ljubisavljević (26).

Izvor: B92

Autor:B92

Vojvodina dobila pojačanje iz Žalgirisa

Iskusni štoper bi trebalo u Novom Sadu da ostane do juna 2025. godine

Ljubisavljević je rođen 26. novembra 1996. godine u Kruševcu, a karijeru je počeo u ekipi Trstenika. Kasnije je nastupao još za Jagodinu, Tabane, Radnički Niš, Dinamo Vranje, hrvatsku Goricu i Žalgiris, za koji je tokom prošle polusezone odigrao 13 utakmica, od čega pet u grupnoj fazi Lige konferencije.

Igra na poziciji štopera i jednako dobro se služi i levom i desnom nogom. Sa ekipom Žalgirisa, za koju nastupa od januara 2020. godine, bio je veoma uspešan, s obzirom na to da je sa ovim klubom osvojio tri titule, jedan Kup i jedan Superkup Litvanije.

On će se već večeras pridružiti ekipi Vojvodine u hotelu „Titanic Deluxe Golf Belek“ i odmah staviti na raspolaganje stručnom štabu crveno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu