Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.11.2022.

12:25

Bajern ne planira pojačanja u januaru

Šampion Nemačke, ekipa Bajerna, nema plan da se ozbiljnije pojača u predstojećem prelaznom roku.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Bajern ne planira pojačanja u januaru
Foto: Profimedia

Bavarci su posle 13 odigranih mečeva u Bundesligi trenutno prvi sa 28 bodova, ali i utakmicom više u odnosu na Union Berlin.

Tim koji sa klupe predvodi Julijan Nagelsman, našao je u prvom delu sezone na jači otpor protivnika, pa tako iz pet utakmica nije izašao kao pobednik.

To ipak ne brine čelnike kluba koji najavljuju da u januaru neće biti dramatičnih promena u igračkom kadru.

"Nemamo za sada nikakvu potrebu za dovođenjem pojača ja u januaru. Pre bismo trebali da obezbedimo da svi naši dobri fudbaleri dobiju odgovarajuću minutažu. Naš menadžer to trenutno jako dobro radi", poručio je predsednik Bajerna Herbert Hajner.

Bajern je u subotu popodne odneo sva tri boda sa gostovanja Herti u Berlinu (3:2).

Tamo je blistao Erik Maksim Čupo-Moting, strelac dva gola za Bavarce. Time je samo cementirao svoju poziciju u startnih 11.

"Ako ostane zdrav, tamo mu je mesto, na terenu. Postiže mnogo golova i važan je za našu igru u posedu lopte. Postigao je dva gola, a to se ne dešava svaki dan. Morate biti na pravom mestu, pokazao je da ima jake napadačke gene", rekao je trener Julijan Nagelsman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu