Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.10.2022.

16:10

Najbolji sport se vratio na B92!

Televizija B92 je ponovo mesto kvalitetnog domaćeg i inostranog spotskog programa.

Izvor: B92

Autor:B92

Najbolji sport se vratio na B92!
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Za ljubitelje sporta nacionalni emiter pripremio je ove jeseni pravu sportsku poslasticu. Utakmice klubova Partizan i Crvena zvezda biće ponovo pred gledaocima "devedesetdvojke". "Crveno-beli" i "crno-beli" se na frekvenciju B92 vraćaju i u fudbalskim i u košarkaškim duelima.

B92 prenosiće sve fudbalske utakmice Superlige koje igraju Zvezda i Partizan, a sa ovim klubovima družićemo se i u košarkaškim nadmetanjima u ABA ligi.

Već ovog četvrtka (20. oktobra) u okviru fudbalske Superlige Srbije gledaoci će na B92 gledati Partizan kako dočekuje Napredak iz Kruševca od 17 časova, a zatim i gostovanje Zvezde Vojvodini u Novom Sadu od 19 sati. Komenatori fudbalskih utakmica su Miloš Šaranović i Miljan Milićević.

I ovo nisu jedine dobre vesti za poklonike košarke i fudbala. Na kanal B92 vraća se i najjača košarkaška liga sveta, čuveni – NBA.

Gledaoci će imati priliku da uživaju u sjajnim igrama Nikole Jokića za Denver Nagetse, Bogdana Bogdanovića za Atlanta Hokse, Bobana Marjanovića za Hjuston Roketse, Luke Dončića za Dalas Maverikse, ali i mladim, perspektivnim nadama Aleksejem Pokuševskim iz Oklahoma Siti Tandera i Nikolom Jovićem iz Majami Hita.

A što se fudbala tiče gledaoce očekuju uzbudljive fudbalske utakmice najjačih evropskih liga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve