Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.10.2022.

16:42

Trener Ferencvaroša: Nisam video da je Zvezda dominirala

Trener Ferencvaroša Stanislav Čerčesov govorio je za medije pred duel sa Crvenom zvezdom u okviru četvrtog kola grupne faze Lige Evrope.

Izvor:

Autor:

Trener Ferencvaroša: Nisam video da je Zvezda dominirala
EPA/ANDREJ CUKIC

Srpski predstavnik je bio bolji u prvom duelu rezultatom 4:1 u Beogradu, ali iskusni stručnjak smatra da isti ne predstavlja realan odnos snaga.

"Ako pogledamo rezultat Crvena zvezda je bila bolja pre nedelju dana, ali je sigurno da u Beogradu nismo uradili sve ono o čemu smo razgovarali i što je bilo neophodno za dobar rezultat. Rival je dobar tim, na kraju krajeva, godinama nastupaju na visokom nivou, ali sada imamo priliku da popravimo stvari", rekao je Čerčesov.

Otišao je korak dalje i istakao da Zvezda nije dominirala uprkos ubedljivoj pobedi.

"Nisam video da je Zvezda dominirala. Naravno, sa stanovišta rezultata možemo reći da su dominirali, ali mi smo imali 60 odsto posed lopte, a bilo je mnogo faktora koji nisu išli u prilog ovoj dominaciji. Očekujem težak meč, ali ovoga puta ćemo imati prednost, jer će naši navijači biti iza nas na domaćem terenu. Idemo od meča do meča i razmišljamo samo o narednom. Nažalost, imamo povrede tako da nam je najvažnije da se dobro pripremimo", zaključio je trener mađarske ekipe.

Meč u Budimpešti je na programu u četvrtak od 21 čas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve