Nova vest
Fudbal

Petak, 30.09.2022.

09:25

Skols hvali Ten Haga zbog odluke o Megvajeru

Pol Skols, bivši vezista Mančester junajteda, smatra da je trener Erik teh Hag uradio pravu stvar sa kapitenom Harijem Megvajerom.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Skols hvali Ten Haga zbog odluke o Megvajeru
Foto: Profimedia/Andrew Yates / Sportimage

Holanđanin je posle dva uzastopna poraza na startu Premijer lige rešio da kapitena preseli na klupu i Junajted je počeo da pobeđuje.

Ekipa sa Old Traforda je od pet narednih, dobila četiri utakmice, a Megvajer je sa lošim igrama nastavio, ali u dresu reprezentacije Engleske.

Dok je selektor Engleza Garet Sautgejt rekao da je on "jedan od najboljih igrača Engleske", Skols je drugačijeg mišljenja.

"Ohrabren sam onim što sam video do sada od Ten Haga. Mnogo je promenio toga posle meča sa Brentfordom. Jednostavno je rekao, nema više igre iz prve linije. Dajte loptu napred najboljim igračima. Stavio je u centar Kristijana Eriksena, igrača koji ume da proigra napadače. Morao je da izostavi Harija Megvajera. To je hrabra odluka, on je hrabar menadžer", smatra Skols.

Junajted u oktobru ima paklen raspored.

"Crveni đavoli" će odigrati devet utakmica u 28 dana, a prvi veliki test je u nedelju kada u gradskom derbiju gostuju Mančester sitiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve