Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.08.2022.

09:11

Klop: Meč kakav smo hteli; Bilo je provokacija, to nije u redu

Jirgen Klop, menadžer fudbalera Liverpula, zadovoljan je igrom ekipe uprkos novom kiksu.

Izvor: LN

Autor: LN

Klop: Meč kakav smo hteli; Bilo je provokacija, to nije u redu
AP Photo/Jon Super

Liverpul je u drugom kolu Premijer lige remizirao sa Kristal Palasom na svom terenu rezultatom 1:1.

"Redsi" sada imaju samo dva boda iz dva kola, jer su u prvoj rundi remizirali i sa Fulamom (2:2).

"Utisak o igri moje ekipe je stvarno dobar. Rekao sam momcima posle utakmice da sam ponosan. I jesam - tako se osećam. Mnogo stvari se desilo tokom nedelje i onda je utakmica počela kako je počea. Svidela mi se, to je bio meč kakav smo želeli da igramo. Naravno da smo hteli bolje da realizujemo prilike, ali mislim da smo se odlično našli u šesnaestercu sa dosta protivničkih defanzivaca", rekao je Klop i dodao:

"Blokirali su nam sedam-osam šuteva u prvom poluvremenu, to je veliki broj, tako da smo očigledno bili napravom putu. Ali, nažalost, tada su nam dali gol. Mislim da je to bio njihov prvi konranapad. U tom trenutku su oni pokazali koliko su dobri i koliko je teško igrati protiv njih, jer takav trenutak protiv ovakvog tima uvek može da vam se desi".


Utakmicu je obeležio crveni karton mladog Darvina Nunjesa, koji je dobio jer je Andersena udario glavom o glavu.

"Bilo je tu malo provokacija, ali definitivno pogrešna reakcija. Prilično jasan crveni karton, ne mogu to da poreknem. Naučiće iz toga, nažalost sada propušta nekoliko utakmica zbog toga. To nije u redu u našoj trenutnoj situaciji, ali tako je".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve