Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.07.2022.

14:15

Ivica Iliev napustio Partizan!

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev napustio je tu funkciju.

Izvor: SS

Autor: SS

Ivica Iliev napustio Partizan!
Foto: StarSport

Ova informacija je zvanično potvrđena iz Humske, putem zvaničnog sajta gde je objavljena izjava Ilieva.

"Ovim putem obaveštavam javnost da se povlačim sa mesta sportskog direktora FK ”Partizan”. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima u Klubu na saradnji, profesionalnosti, podršci i borbi u proteklih sedam godina. Period u kojem sam se nalazio na čelu sportskog sektora bio je prožet mnogim uspesima, pobedama, plasmanima u evropska takmičenja, ali je takođe bilo i neuspeha, koji nas nisu omeli na putu da verujemo da će klub na sportskom i organizacionom planu jačati.

Sada je došao trenutak da se povučem iz kluba, iz privatnih razloga. Želim da napomenem da ću u budućnosti biti uz klub, kao navijač, da ću pružati podršku ljudima koji vode klub, kao i igračima za koje verujem da će iskazati kvalitet koji poseduju i na kraju sezone izaći kao pobednici"
, poručio je Iliev.

Iliev je odlučio da se povuče usled neslaganja sa nedavnom odlukom da se treneru Iliji Stolici pruži druga šansa i da ostane na klupi.

Na ostanku Stolice insistirao je predsednik Milorad Vučelić, čovek na čiju je inicijativu i doveden u junu.

Iliev je ušao u sukob sa novim šefom struke nakon dva vezana kiksa Partizana (Radnički Niš 3:3 i TSC 0:0), čime je praktično već sada pod znakom pitanja borba za titulu.

Tražio je smenu trenera, ali kao sportski direktor nije naišao na odziv ostatka rukovodstva kluba i napustio je tu funkciju.

Ivica Iliev je u Partizanu bio igrač u dva navrata, a već je jednom napuštao funkciju sportskog direktora, proleća 2019. godine kada je ostavku podneo trener Zoran Mirković.

Ipak, tada je ostao u klubu u ulozi koordinatora skauta i pomagao prilikom angažovanja pojačanja.

Na čelo sportskog sektora se vratio 2020. godine, što je zvanično verifikovano godinu dana kasnije.

Ovog puta, čini se, definitivno će isprazniti kancelariju u Humskoj ulici i napustiti Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

125 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve