Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.06.2022.

16:45

Benefiti za Zvezdine sezonce

Nezapamćeno veliko interesovanje vlada kada je reč o sezonskim kartama za narednu takmičarsku godinu FK Crvena zvezda.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Benefiti za Zvezdine sezonce
Foto: FK Crvena zvezda

Pred Crvenom zvezdom je jedna od najvažnijih sezona u poslednjih nekoliko godina, s obzirom na to da će šampion Srbije na kraju predstojeće sezone izboriti plasman direktno u grupnu fazu najelitnijeg klupskog fudbalskog takmičenja u Evropi.

"Armija vernih zaljubljenika u crveno-bele boje i ovog puta je prepoznala pravi trenutak, što potvrđuje i činjenica da neverovatno interesovanje vlada za kupovinu sezonskih karata", navodi se na sajtu Zvezde.

"Već do sada, prodat je izuzetno veliki broj ulaznica, što je po ko zna koji put pokazalo da su navijači uvek vetar u leđa našim prvotimcima. Uz sezonsku kartu, imaćete priliku da bodrite Zvezdu u pohodu na novu titulu, a sigurni smo da ćemo se na kraju svi zajedno radovati novim uspesima našeg voljenog kluba", dodaje se.

Pored toga, svako ko se odluči za kupovinu godišnje ulaznice ostvaruje određene benefite, kao što su:

1. Rezervisano mesto 2. Sezonske karte važe za oba kola kvalifikacija za UEFA takmičenja 3. Pravo preče kupovine paketa grupne faze UEFA takmičenja sa popustom (popust je 30%) 4. Pravo preče kupovine karata za prolećnu sezonu UEFA takmičenja 5. Niža cena naredne sezone 6. Prioritet pri manjem kapacitetu

"Nema sumnje da će se broj aktivnih članova uvećavati iz dana u dan, na čemu naš klub posebno radi. Pokazatelj toga jesu i upravo ovi benefiti, na koje ostvaruju pravo svi oni koji imaju aktivnu sezonsku kartu, a njih je već sada mnogo. Jedno je sigurno – očekuje nas nezaboravna sezona, a vi budite uz Crvenu zvezdu uvek i u svakom trenutku!", dodaje se na zvaničnom sajtu Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve