Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.05.2022.

17:41

Otkinuo Zvezdi pet bodova, pa preuzeo Partizanovog dužnika

Srpski stručnjak Dušan Đorđević je novi trener kruševačkog Napretka.

Izvor:

Autor:

Otkinuo Zvezdi pet bodova, pa preuzeo Partizanovog dužnika
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

On će na tom mestu zameniti Zorana Milinkovića kojem je istekao ugovor, a koji je sa tom ekipom zauzeo osmu, odnosno poslednju poziciju u plej-of fazi.

Pre Đorđevića, u vezu sa ovim timom se dovodio nekadašnji trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović.

"Na vanrednoj sednici Skupštine Napretka se moglo čuti da će u novu sezonu klub ući sa novim trenerom, a po svemu sudeći, biće to Dušan Đorđević, dojučerašnji strateg Radnika, pre toga i Čukaričkog. Pregovori su u završnoj fazi, a zvanična promocija bi trebalo da bude 1. juna", stoji u saopštenju kluba.

Đorđević je u prethodnoj sezoni bio trener Radnika iz Surdulice sa kojim je ostao neporažen protiv Zvezde. Slavili su na domaćem terenu rezultatom 2:1, dok je u Beogradu bilo nerešeno (1:1). Sada dolazi u Kruševac, grad čija je ekipa remizirala sa Partizanom (0:0) u jednom od mečeva koji je odlučio pitanje šampiona u Superligi.

Prethodno je predvodio i Čukarički sa kojim je nastupao u kvalifikacijama za Ligu konferencija, gde je ekipu sa Banovog brda eliminisao švedski Hamarbi koji je tada trenirao još jedan srpski stručnjak – Miloš Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve