Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.05.2022.

19:45

"Platiću 100 hiljada evra da te ubiju" – surova pretnja ili montaža?

Iz Valensije tvrde da je klub postao meta negativne kampanje napravljene od strane medija.

Izvor: B92

Autor:B92

Dnevnik Superdeporte objavio je audio snimak sa večere u aprilu na kojoj je bio prisutan i predsednik Valensije.

Audio snimak na kom predsednik fudbalskog kluba Valensija Anil Murti u šali kaže da bi ubio igrača Karlosa Solera ako napusti klub bez obeštećenja je montiran i izvučen iz konteksta, saopštio je danas španski klub.

Na snimku, osoba koje novine identifikuju kao Murtija, rekla je da će reći Soleru da "Ako odeš besplatno u januaru ubiću te. Ubiću i tebe i svu štampu. Daću 100.000 evra da te ubiju. Zato što moraš da uneseš novac u klub, odrastao si u akademiji, a klub je uložio mnogo novca u tebe".

"Audio snimak koji je objavio Superdeporte je uređen i izmenjen kako bi se prenela lažna i pristrasna vest. Kako bi se napravila kontraverza", saopštio je klub.

Klub je naveo i da je snimak "izvučen iz konteksta", i da je deo "kampanje klevetanja" medija protiv Valensije.

Valensija je u saopštenju navela i da je kampanja počela nakon što je predsednik Murti odbio da plati "desetine hiljada evra" novinama za oglašavanje kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d