Nova vest
Fudbal

Subota, 30.04.2022.

16:12

Preminuo Mino Rajola

Čuveni fudbalski agent Mino Rajola preminuo je u subotu.

Izvor: SN

Autor: SN

Preminuo Mino Rajola
Foto: Profimedia

Rajola je jedan od najuticajnijih fudbalskih agenata današnjice, zastupa najveće zvezde poput Pola Pogbe, Zlatana Ibrahimovića i Erlinga Halanda.

Poslednjih meseci je imao zdravstvenih problema, a nedavno i operaciju. Bio je hospitalizovan u januaru u Milanu, gde je i obavljena delikatna operacija, ali priroda njegove bolesti nikad nije otkrivena.

Prvobitno je vest o njegovoj smrti objavljena u četvrtak, ali je demantovano da bi u subotu stiglo zvanično saopštenje o smrti čuvenog fudbalskog agenta.

"U našoj beskrajnoj tuzi, delimo smrt najbrižnijeg i najdivnijeg fudbalskog agenta koji je ikada postojao. Mino se borio do kraja istom snagom kojom se borio za pregovaračkim stolovima kada je predstavljao igrače. Kao i obično, Mino nas je učinio ponosnim i nikada to nije shvatio. Minoov rad je dotakao mnoge živote i napisao novo poglavlje u istoriji modernog fudala. Nedostajaće nam zauvek. Minova misija da fudbal učini boljim mestom za igrače nastaviće se sa istom strašću. Zahvaljujemo se svima na ogromnoj podršci koju smo dobili u ovim teškim vremenima i molimo se za privatnost porodice i prijatelja u ovom vremenu tuge",
stoji u objavi na Instagarmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve