Nova vest
Fudbal

Subota, 25.12.2021.

09:15

Anđus na TV B92 – novi početak u starom stilu (subota, 21h)

Poznati novinar Dejan Anđus ove subote od 21.00 vraća se na male ekrane u novoj emisiji "B92 sport".

Izvor: B92

Autor:B92

Anđus na TV B92 – novi početak u starom stilu (subota, 21h)
Foto : promo/ Aleksandar Krstovic

Prepoznatljiv po svom posebnom novinarskom stilu biće i u ovoj emisiji, jer kako kaže ostaje dosledan svom "patentu" koji je osmislio pre mnogo godina a koji jedini sa uspehom radi.

"Mnogi su pokušali da to oponašaju i ponove, ali samo sam ja spretno 'skuvao' politiku i sport. Tako ćete i na 'devedesetdvojci' gledati jedinstveni sportsko-politicki uvodnik i komentare u Anđusovom stilu", izjavio je Anđus.

Posle obaveznog komentara o raznoraznim gorućim temama Anđus otkriva da će uslediti jednočasovni razgovori sa po dvoje gostiju.

"Isključivo tema politika, fudbal i košarka, jer sadašnja Srbija je na ispravnom sportsko-političkom putu", dodaje on.

Novi početak najavio je u emisiji "Fokus" na istoj televiziji i dao nagoveštaj šta će gledaoci moći da vide u emisiji u subotu od 21.00.

"Da vidimo ko hoće revoluciju, ko hoće u Evropsku uniju, a ko su Rusofili koji bi da ratuju. Pratićemo dešavanja u Zvezdi i Terzića i Mrkelu, kao i Snežanu Borjan, domaću varijantu Vande Ikardi, žene koja je radila u Partizanu. Ko je ona da se sad meša u rad kluba? Biće svašta, i novih i starih gostiju, osim naravno, pokojnog, Milana Živadinovića", najavio je Anđus teme prve emisije u kojoj će gost biti košarkaški trener Dragan Jakovljević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve