Nova vest
Fudbal

Subota, 27.11.2021.

12:27

"Moramo da se vratimo neporaženi iz Kolubare"

Trener fudbalera TSC-a Spasoje Jelačić rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Kolubare.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

On je istakao da je veoma važno da se njegov tim sa tog superligaškog gostovanja vrati neporažen.

"Moramo da se okrenemo utakmici sa Kolubarom, bez obzira što nije prijatno iza sebe imati niz slabih rezultata. Ne mislim da su sve utakmice bile tako loše kao što rezultati pokazuju, ali nema kukanja, okrenuti smo predstojećem meču i pokušaćemo da ga odigramo što bolje", rekao je Jelačić, prenosi klub.

"Očekuje nas teška utakmica, protiv dobre ekipe, ali se nadam da možemo da trijumfujemo, jer je za nas veoma bitno da se sa ovog gostovanja vratimo neporaženi", istakao je on.

Fudbaleri TSC-a sutra gostuju Kolubari, u utakmici 18. kola Super lige Srbije. Klub iz Bačke Topole nije upisao pobedu na poslednjih sedam mečeva i sedmi je na tabeli domaćeg šampionata sa 22 boda, dok je Kolubara na 13. poziciji sa pet bodova manje.

Napadač Stefan Vukić je rekao njegov tim u Lazarevcu ima priliku da popravi utisak iz prethodnih mečeva i pokaže svoj pravi kvalitet.

"Kolubara je iskusna ekipa i moraćemo da pružimo maksimum, budemo razigrani i izvučemo pozitivan rezultat, da osvojimo tri boda koja su nam u ovom trenutku neophodna", rekao je Vukić.

Utakmica Kolubara - TSC na programu je u nedelju od 13.00 u Lazarevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve