Nova vest
Fudbal

Subota, 27.11.2021.

10:20

Tončev o upadu u svlačionicu: Samo sam pozdravio sudije

Predsednik Regiona Istočna Srbija Novica Tončev i njegov sin Stanislav našli su se u centru pažnje na meču Radnika i TSC-a.

Izvor: B92

Autor:B92

Tončev o upadu u svlačionicu: Samo sam pozdravio sudije
Srdjan StevanovicStarsportphoto

Oni su ušli u sudijsku svlačionicu na poluvremenu utakmice na kojoj je domaćin slavio 2:1.

Glavni arbitar Dejan Trifković je sa svojim pomoćnicima prijavio upad u svlačionicu disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije.

Tim povodom se oglasio i Tončev koji je negirao da je prijava podnesena.

"Budući da nije bilo nikakvog osnova, prijava nije ni podnesena. Jedino, ako sudije nisu podnele dopunski izveštaj pod pritiskom. U tom slučaju, potpuno sam siguran ko je izvršio pritisak, a znam i zašto. Postoje ljudi u FSS koji grčevito stežu svoje fotelje i žele da skrenu pažnju sa svojih aktivnosti i ogromnih neosnovanih primanja. Sudije sam pozdravio i zajedno smo na njihovo insistiranje pogledali snimak sporne situacije. Samo sam im rekao da nastave pošteno. Da je bilo nekih nepravilnosti ili neprijatnosti s moje strane, sudije bi odmah to napisale u svom izveštaju, a ne u dopunskom koji je danas napisan", istakao je za "Sportski žurnal".

Podsetimo, njegov brat Ivica Tončev je član izvršnog odbora FSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve