Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.09.2021.

18:25

Ivanić: Braga ima ozbiljan tim, ali verujem u nas

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18.45 dočekuju Bragu u susretu prvog kola grupne faze Lige Evrope.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Ivanić: Braga ima ozbiljan tim, ali verujem u nas
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Tim srpskog šampiona kreće u novi evropski izazov, a ofanzivac Mirko Ivanić uveren je da crveno-beli mogu do pozitivnog rezultata protiv Portugalaca.

"Braga je odlična ekipa, koju smo detaljno analizirali. Naš kvalitet je što uvek može neko drugi da iskoči iz te grupne igre i saradnje. Prošlu utakmicu je Sanogo postigao gol, a nadam se da će i sada iskočiti neko iz drugog plana i da ćemo pokazati da imamo mnogo igrača na koje možemo da računamo. Verujem da možemo da ih pobedimo ukoliko pružimo maksimum", kaže Ivanić.

Jasno je da grupa u kojoj je tim Dejana Stankovića nije jednostavna i biće potrebno mnogo toga za prolaz u nokaut fazu.

"Stvorila se slika da ova grupa uopšte nije teška i da ćemo lako izaći iz nje. Često mi i ljudi na ulici dobacuju da smo dobili fantastičnu grupu i da ćemo lako proći dalje. Međutim, mi koji se bavimo ovim poslom i i igramo te utamice svesni smo protiv kakvog protivnika igramo i da sutra neće biti lako", poručio je fudbaler srpskog šampiona.

Želja mu je da ova sezona, kako na ličnom, tako i klupskom planu, bude uspešnija od prethodne.

"Prošla godina je zaista bila fenomenalna po mene i celu ekipu. Ove sezone sam imao neke dobre utakmice, neke slabije, ali svestan sam da mogu da budem još bolji. Verujem da ću dati doprinos uspesima tima na svoj način. Golovima, asistencijama, oduzetim loptama, postavkom na terenu... Bilo je situacija kada sam dobijao pohvale od trenera Stankovića iako nisam imao učinak, a isto tako se dešavalo da beležim golove i asistencije i budem kritikovan. Mi gledamo to na svoj način, ali definitivno mogu još bolje", zaključio je Ivanić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve